Zo fit als je Kunt

Een bewuste en gezonde leefstijl draagt bij aan herstel. In 2020 staat het leefstijlproject ‘Zo fit als je kunt’ daarom stil bij de drie pijlers van een gezondere leefstijl: gezonde voeding, voldoende bewegen en het vinden van ontspanning. Iedere maand behandelen we een uniek thema dat bijdraagt aan jouw fitheid. Op de leefstijlkalender vind je een overzicht van alle thema’s die in 2020 aan bod komen.
 

Zelf aan de slag met een bewuste leefstijl?

De thema's die behandeld worden zijn niet alleen voor cliënten van MindUp nuttig. Iedereen doet er goed aan om bewust na te denken over zijn of haar leefstijl. Daarom vind je hier iedere maand een factsheet behorende bij het thema. Voel je vrij om deze factsheets af te drukken of te delen.

Januari - Budgettering

Na de dure decembermaand beginnen we het nieuwe jaar binnen het leefstijlproject ‘Zo fit als je kunt’ met het thema budgettering. Omdat het soms lastig is om uit te komen met geld bespreken we deze maand met elkaar hoe we overzicht kunnen krijgen in onze financiën en delen we tips. Welke websites kunnen je bijvoorbeeld ondersteunen en hoe maak je een begroting? 
 

 

Bekijk hier de leefstijlproject thema's van 2019!


Bekijk hier de leefstijlproject thema's van 2018!