Zo Fit als je Kunt (leefstijlproject)

Een bewuste leefstijl en gezonde voeding draagt bij aan herstel. Daarom is MindUp in 2016 van start gegaan met het leefstijlproject ‘Zo Fit als je Kunt’. Iedere maand wordt bij onze Beschermd Wonen locaties een thema behandeld met betrekking tot een gezonde leefstijl. Op de leefstijlkalender vind je een overzicht van alle thema's die behandeld worden.

Zelf aan de slag met een bewuste leefstijl?

De thema's die behandeld worden zijn niet alleen voor cliënten van MindUp nuttig. Iedereen doet er goed aan om bewust na te denken over zijn of haar leefstijl. Daarom vind je hier iedere maand een factsheet behorende bij het thema. Voel je vrij om deze factsheets af te drukken of te delen.


Januari - Gezamenlijk koken

2018, een nieuw jaar! Vol goede moed kunnen we werken aan fitheid en eetgewoonten, onder meer door lekker en gezond te koken met elkaar. Daarom staat in januari het thema gezamenlijk koken centraal in ‘Zo fit als je kunt’. We gaan koken met de koks van MindUp en laten ons inspireren. Daarnaast kijken we ook naar koken in het algemeen. Hoe maak je gerechten klaar en hoe zorg je ervoor dat voedingsstoffen niet verloren gaan? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord.

 

 

Bekijk hier de leefstijlproject thema's van 2017!

Bekijk hier de leefstijlproject thema's van 2016!

Downloads

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina