Word lid van de Familieraad

Geplaatst op 2 december 2014

Bent u naastbetrokkene of contactpersoon van een cliënt van MindUp of GGZ Friesland? Wilt u meepraten over de zorg en dienstverlening aan cliënten en familie of wilt u een luisterend oor zijn voor lotgenoten? Kom dan onze medezeggenschap versterken.

De Familieraad van GGZ Friesland zoekt nieuwe leden. De Familieraad komt graag in contact met enthousiaste vrijwilligers, die willen meepraten over de zorg en dienstverlening aan patiënten en familie. Bent u naastbetrokkene of contactpersoon van een cliënt van GGZ Friesland? Dan bent u degene die wij zoeken. Kijk voor meer informatie bij Familieraad.

Meer weten?
Meer informatie kunt u vinden op www.ggzfriesland.nl/voorfamilie. U kunt ook contact leggen met Mirjam Brauer, ondersteuner van de Familieraad, tel. 058 284 98 31 (maandag t/m donderdagochtend van 9.00-12.00 uur) of Sybren van Tuinen, voorzitter Familieraad, tel. 06 29 07 03 03.
 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wat is de Familieraad?
De Familieraad behartigt de collectieve belangen van familie en naastbetrokkenen van cliënten van GGZ Friesland en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de Raad van Bestuur. De Familieraad voert structureel overleg met de Raad van Bestuur, Raad van Toezicht en divisiedirecties.

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina