Werken

Voor mensen met psychische en psychosociale problemen is het niet altijd vanzelfsprekend om een reguliere baan te hebben of om zelf andere mensen op te zoeken. Als je een tijd niet hebt kunnen werken, mis je bijvoorbeeld dagelijkse structuur en contact met anderen. De afstand naar een betaalde baan wordt na verloop van tijd steeds groter. MindUp biedt begeleiding op maat voor mensen die op zoek zijn naar werk dat bij hen past.

We helpen je bij het vinden van een goede werkplek én bieden daarbij de begeleiding die je nodig hebt. We gaan uit van jouw talenten en mogelijkheden en helpen je om het beste uit jezelf te halen.

We beschikken over een breed netwerk op het gebied van leer- en werkervaringsplekken bij externe bedrijven. Als een werkplek bij een extern bedrijf nog niet haalbaar is, hebben we diverse werkervaringsplekken op verschillende locaties van MindUp. Tijdens het werk word je ondersteund en begeleid door een werkbegeleider met gedegen vakkennis.

Een werkplek die bij jou past!

MindUp zoekt ook naar werkplekken buiten MindUp. We proberen altijd aan te sluiten bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. In overleg met jou is er dus veel mogelijk!

De werkplekken binnen MindUp zijn heel divers: van administratief werk tot houtwerkplaats en van bedrijfsrestaurant tot ICT-werkplek of webwinkel. We hebben de werkplekken onderverdeeld in verschillende categorieën:

 

 

 

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina