Verkoop eenjarige planten bij MindUp project Groen te Franeker

Geplaatst op 22 mei 2012

Het mooie weer is dan eindelijk gekomen.... iedereen krijgt weer energie om de tuin in te gaan of de balkonbakken te vullen en er tot ver in oktober van te genieten.

Goede kwaliteit planten
Bij het arbeidsmatigeproject Groen in Franeker hebben ze daar rekening mee gehouden en zijn er volop Begonia's, IJzerhard, Fuchsia's of mooie hang Surfinia's en ga zo maar door. Alle planten zijn met zorg in eigen kas geteeld en van zeer goede kwaliteit! Zonder overdrijven kunnen wij rustig zeggen dat de Petunia's wel zo'n vier keer zo groot zijn als bij een willekeurige bouwmarkt.

Ook groenten van eigen tuin
Voor de steeds kritischer consument met de crisis in de portemonnee kunnen de bloembakken snel vol staan met bloemen voor een kleine prijs. Naast deze perkplanten zijn er ook diverse verse groenten van eigen tuin te koop in de winkel de Tûnskuorre. Bijvoorbeeld peultjes, spekbonen en boswortelen of probeer eens meiknolletjes, het recept hebben wij voor u klaar liggen.

Persoonlijk advies
Deelnemers van Mindup dagbesteding willen u graag advies geven en u helpen om uw keuze te bepalen, zij zijn trots op hun producten!

Openingstijden: 
Maandag t/m vrijdag 
9.00 -12.00 en van 13.00 - 16.00 uur 

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina