Vergaderservice van MindUp Reactivering in het zonnetje gezet

Geplaatst op 29 augustus 2014

Een lekker kopje koffie of thee aangeboden krijgen in de wachtruimte of op je werkplek; het lijkt bijna vanzelfsprekend. Maar als je er bij stil staat is het best erg fijn en bijzonder. Op de Stipe in Franeker gaan ze nog een stapje verder. Medewerkers krijgen door patiënten van MindUp Reactivering op gezette tijden een kopje koffie of thee op hun werkplek gebracht. En komen er onverwacht gasten langs, dan kun je even laten weten wat je graag wilt ontvangen en het wordt gebracht. Wat een service!

De medewerkers van de Stipe worden niet alleen op hun werkplek verwend. Wekelijks gaat er een heerlijke baklucht door het gebouw en dat lokt menig medewerker naar de kantine.
Naast deze dienstverlening verzorgen de patiënten ook de schoonmaak van het gebouw. Zo worden de vloeren schoongemaakt, ramen gelapt en wc’s gecontroleerd.

De werkprojecten ‘Vergaderservice’ en ‘Schoonmaak’ zijn erg leerzaam voor de deelnemers. Zij doen veel ervaring op als het gaat om (persoonlijke) hygiëne, verantwoordelijkheid, klantvriendelijkheid en servicegericht zijn en het op tijd aanwezig zijn omdat er op je wordt gerekend. Ook van de begeleiders vraagt dit de nodige inspanning, onderhandeling en controle.

Omdat we zo trots zijn op hoe onze patiënten en begeleiders dit samen doen, willen we hen graag in het zonnetje zetten met een boeket bloemen. We waarderen hun inzet enorm en zien een echte vooruitgang in hoe de deelnemers zich ontwikkelen!

Medewerkers van De Stipe terrein Groot Lankum Franeker

 

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina