UWV / re-integratiebedrijven

Met het motto: ‘Werk boven uitkering' is het UWV helder over zijn beloften en verwachtingen.

U stimuleert dat de mensen die kunnen werken, ook aan het werk gaan. Samen met gemeenten probeert u mensen via regionale Werkpleinen zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Daarbij werkt u nauw samen met re-integratiebedrijven.

Voor sommige cliënten is het ondanks verwoede pogingen lastig om werk te vinden én te houden. Dit kan vele oorzaken hebben, waaronder psychosociale en psychische problematiek.

Gespecialiseerde organisatie 

MindUp is gespecialiseerd in deze doelgroep. Om te zorgen dat deze mensen succesvol een baan kunnen krijgen en behouden, is het van belang dat ze bepaalde vaardigheden leren. Ze hebben bijvoorbeeld ondersteuning nodig bij het opbouwen van een dagstructuur en moeten daarnaast leren omgaan met hun eventuele beperkingen. MindUp biedt niet alleen de juiste gespecialiseerde begeleiding, maar heeft ook de juiste leer- en werkplekken. Wij bieden zowel begeleiding on the job bij externe bedrijven, als bij interne plekken.

Door onze deskundigheid en expertise op het gebied van psychische/psychiatrische en psychosociale problematiek, hebben trajecten meer kans van slagen en bieden we voor de lange termijn een structurele oplossing.

Graag gaan we met u in gesprek over wat MindUp voor uw cliënten kan betekenen. Voor aanmelding of overleg, kunt u altijd contact opnemen.

Quote

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina