Restaurant

Bewust (h)eerlijk koken in een gastvrij restaurant

MindUp hanteert het bewust (h)eerlijk koken concept; lekker koken met verse en eerlijke producten. In onze verschillende bedrijfsrestaurants maak je gevarieerde en seizoensgebonden gerechten, vaak bereid met producten die door MindUp zelf worden verbouwd.

De werkzaamheden in de restaurants zijn erg divers; je bent hier culinair, sociaal én praktisch bezig. Samen met collega’s zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat de klant tevreden is. Lekker eten serveren en een goede (werk)sfeer zijn de kernwoorden voor deze werkplek.

Diverse werkzaamheden

De werkzaamheden in het restaurant bestaan o.a. uit:

  • Bereiden van de gerechten met verse biologische ingrediënten
  • Nieuwe recepten bedenken en bereiden in teamverband
  • Voorbereidingen treffen voor de keukenwerkzaamheden
  • Bestellingen opnemen
  • Lunch professioneel presenteren
  • Contact met de klanten en bedienen van de kassa
  • Opruimen en afwassen

Locaties

  • Leeuwarden
  • Franeker
  • Sneek
  • Heerenveen
  • Wilhelminaoord
  • Drachten

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina