Recent Nieuws

 • Jacobi en Asscher bezoeken Stadswerf Leeuwarden

  19 oktober 2017

  Hoog bezoek voor de Stadswerf van MindUp: wethouder Andries Ekhart kwam vandaag langs met niemand minder dan Lutz Jacobi en aftredend minister Lodewijk Ascher. In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen in… Lees verder »

 • Opening Woonschool MindUp in voormalige Batavusfabriek Heerenveen

  2 oktober 2017

  Op dinsdag 3 oktober 2017 opent MindUp de Woonschool in de voormalige Batavusfabriek in Heerenveen. In de Woonschool biedt MindUp cliënten begeleid wonen waarbij ze binnen anderhalf tot twee jaar in drie fasen… Lees verder »

 • Medewerkers MindUp knappen stadswerf op

  26 september 2017

  De Leeuwarder Courant heeft een reportage gemaakt over de gerenoveerde Stadswerf in de Leeuwarder wijk Oldegalileën. Driekwart jaar werkten de mannen en vrouwen van MindUp aan de renovatie van de Stadswerf. De… Lees verder »

 • In beweging met Movability

  1 september 2017

  Cliënten werken aan hun herstel door in behandeling te gaan bij GGZ Friesland of door te gaan werken bij MindUp. Een aantal cliënten doet al anderhalf jaar mee aan het Leefstijlprogramma Zo Fit als je Kunt.… Lees verder »

 • Cliënten MindUp exposeren in kerk Tzummarum

  2 augustus 2017

  Cliënten van MindUp uit Franeker zijn dagelijks bezig met het maken van prachtige schilderijen en andere mooie werken. Omdat zij hier trots op zijn, is het idee geboren om een expositie te gaan organiseren. En dit… Lees verder »

 • Veiligheid binnen de BW Woldenhof te Sneek

  1 augustus 2017

  Sinds kort houden Francisco da Silva (woonbegeleider) en Schelte Huizinga (bewoner) per maand een onverwachtse Veiligheidsronde door de Beschermde Woonvorm de Woldenhof te Sneek. Zij lopen die dag beide zichtbaar rond… Lees verder »

 • Bert Verhaagen ondersteunt bij herstel met Tai Chi!

  20 juli 2017

  MindUp hecht veel waarde aan een gezonde leefstijl en heeft daarom onder andere het programma ‘Zo fit als je kunt’ ontwikkeld voor haar cliënten en medewerkers. Daarnaast begeleidt MindUp haar… Lees verder »

 • Amsterdam ontmoet Sneek

  13 juli 2017

  Het Amsterdamse onderzoek SOUL (Schizofrenie op Oudere Leeftijd) heeft onder meer informatie opgeleverd over de zorgbehoeften van ouderen met schizofrenie. Dit was vijf jaar geleden de aanzet tot de oprichting van De… Lees verder »

 • MindUp naar visafslag Lauwersoog

  5 juli 2017

  Vanuit leefstijlproject ‘Zo fit als je kunt’ zijn we in de afgelopen drie maanden een aantal keren met elkaar op stap gegaan. Alle beschermde woonvormen binnen MindUp waren uitgenodigd om deel te nemen aan… Lees verder »

 • Geslaagde avondvierdaagse in Dokkum!

  13 juni 2017

  In de huidige computer- en gamecultuur is het ook belangrijk dat mensen in beweging komen en elkaar opzoeken en ontmoeten. MindUp organiseert daarom voortdurend activiteiten die passen in het Leefstijlproject ‘Zo… Lees verder »

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina