Recent Nieuws

 • Publiek welkom in onze woonvormen voor autisme

  6 april 2018

  Zo’n 190.000 mensen in Nederland hebben een vorm van autisme. Hoe ziet een leven met dit aangeboren hersenprobleem eruit? In het kader van de jaarlijkse Autismeweek biedt MindUp, onderdeel van GGZ Friesland,… Lees verder »

 • MindUp BW Dokkum ge-HiBt!

  23 maart 2018

  Dit jaar vindt er op elke Begeleid Wonen locatie van MindUp een audit-dag plaats; de zogenoemde HiB. Dit staat voor Herstel in Beeld en is in samenwerking met Herstelcentrum Friesland ontwikkeld. De HiB wordt afgenomen… Lees verder »

 • Sportiviteit en fanatisme voor MindUp en sc Heerenveen

  13 maart 2018

  Afgelopen vrijdag beleefden de MindUp'ers van vestiging Heerenveen een prachtige en vooral sportieve middag in het kader van NL Doet. De vrijwilligers van maatschappelijke partner sc Heerenveen organiseerden een… Lees verder »

 • Geslaagde MindUp dag en winst voor BW Sneek

  13 maart 2018

  Afgelopen donderdag vond de MindUp dag plaats in het Abe Lenstra stadion te Heerenveen. Het was een dag waarop alle medewerkers tezamen kwamen. Er werd bijgepraat met elkaar, geleerd van alle workshops en geluisterd… Lees verder »

 • Dansvoorstelling in Franeker groot succes

  14 februari 2018

  Ruim zestig bezoekers van verschillende afdelingen hebben een prachtige avond beleefd, georganiseerd door MindUp. Ze bezochten 'Wachten op Visite': een dansvoorstelling over eenzaamheid. In de voorstelling… Lees verder »

 • MindUp bezoekt voetbalwedstrijden van SC - Heerenveen

  7 februari 2018

  MindUp heeft sinds 2016 een samenwerkingsovereenkomst met SC Heerenveen. Sinds dit voetbalseizoen hebben we in deze overeenkomst ook een deel met betrekking van onze cliënten opgenomen. Voor drie wedstrijden in de… Lees verder »

 • MindUp Reactivering Dokkum opent nieuwe locatie

  25 januari 2018

  Afgelopen dinsdag 23 januari was het zover; MindUp Reactivering Dokkum opende officieel haar deuren. Na ongeveer vijftien jaar in een pand aan de Oostersingel 15 te hebben gezeten werd het tijd voor een nieuwe locatie.… Lees verder »

 • Op weg naar de sterren!

  8 december 2017

  MindUp organiseert samen met Talant en ECR Keningsstate een kerstwandeling. Het motto is: iedereen doet mee! Het hele terrein wordt gebruikt als levend decor waardoor heen gewandeld wordt. Daarbij beleeft het publiek… Lees verder »

 • Gezocht: Lid Regionale Cliëntenraad GGZ Friesland

  25 oktober 2017

  GGZ Friesland is dé instelling op het gebied van geestelijke gezondheid in Friesland. MindUp is onderdeel van GGZ Friesland. De organisatie biedt een volledig en gevarieerd aanbod aan mensen met (ernstige)… Lees verder »

 • Jacobi en Asscher bezoeken Stadswerf Leeuwarden

  19 oktober 2017

  Hoog bezoek voor de Stadswerf van MindUp: wethouder Andries Ekhart kwam donderdag langs met niemand minder dan PvdA-politica Lutz Jacobi en partijgenoot Lodewijk Asscher, demissionair minister van Sociale Zaken. In het… Lees verder »

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina