Recent Nieuws

 • Cliënten MindUp exposeren in kerk Tzummarum

  2 augustus 2017

  Cliënten van MindUp uit Franeker zijn dagelijks bezig met het maken van prachtige schilderijen en andere mooie werken. Omdat zij hier trots op zijn, is het idee geboren om een expositie te gaan organiseren. En dit… Lees verder »

 • Veiligheid binnen de BW Woldenhof te Sneek

  1 augustus 2017

  Sinds kort houden Francisco da Silva (woonbegeleider) en Schelte Huizinga (bewoner) per maand een onverwachtse Veiligheidsronde door de Beschermde Woonvorm de Woldenhof te Sneek. Zij lopen die dag beide zichtbaar rond… Lees verder »

 • Bert Verhaagen ondersteunt bij herstel met Tai Chi!

  20 juli 2017

  MindUp hecht veel waarde aan een gezonde leefstijl en heeft daarom onder andere het programma ‘Zo fit als je kunt’ ontwikkeld voor haar cliënten en medewerkers. Daarnaast begeleidt MindUp haar… Lees verder »

 • Amsterdam ontmoet Sneek

  13 juli 2017

  Het Amsterdamse onderzoek SOUL (Schizofrenie op Oudere Leeftijd) heeft onder meer informatie opgeleverd over de zorgbehoeften van ouderen met schizofrenie. Dit was vijf jaar geleden de aanzet tot de oprichting van De… Lees verder »

 • MindUp naar visafslag Lauwersoog

  5 juli 2017

  Vanuit leefstijlproject ‘Zo fit als je kunt’ zijn we in de afgelopen drie maanden een aantal keren met elkaar op stap gegaan. Alle beschermde woonvormen binnen MindUp waren uitgenodigd om deel te nemen aan… Lees verder »

 • Geslaagde avondvierdaagse in Dokkum!

  13 juni 2017

  In de huidige computer- en gamecultuur is het ook belangrijk dat mensen in beweging komen en elkaar opzoeken en ontmoeten. MindUp organiseert daarom voortdurend activiteiten die passen in het Leefstijlproject ‘Zo… Lees verder »

 • Met bijzondere mensen prachtige producten maken

  30 mei 2017

  In de Zwettekrant van juni staat een mooi artikel over MindUp. MindUp is een bijzonder bedrijf, omdat het werkt met bijzondere mensen. Bijzonder in die zin dat deze mensen een afstand tot de normale arbeidsmarkt hebben… Lees verder »

 • Gedeputeerde Schrier opent nieuwe kas MindUp Franeker

  19 mei 2017

  Afgelopen woensdag opende gedeputeerde Michiel Schrier onder een strak blauwe hemel de nieuwe kas van MindUp in Franeker. De kas is met ondersteuning van Living Foods en met subsidie van provincie Fryslân… Lees verder »

 • Feestelijke opening nieuwe kas bij MindUp

  11 mei 2017

  MindUp, onderdeel van GGZ Friesland, helpt mensen met een psychische kwetsbaarheid bij wonen, werken en meedoen in de maatschappij. Een van de projecten van MindUp is EcoFarm: op een biologische en duurzame manier… Lees verder »

 • Zorgmedewerkers over het werken met jongeren met autisme

  11 april 2017

  In de Autismeweek, met het thema ‘jong en AUT’ stelden diverse ggz-instellingen hun deuren open voor publiek. MindUp, onderdeel van GGZ Friesland, organiseerde rondleidingen in de woonvoorzieningen en… Lees verder »

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina