Zo Fit als je Kunt (leefstijlproject)

Een bewuste leefstijl en gezonde voeding draagt bij aan herstel. Daarom is MindUp in 2016 van start gegaan met het leefstijlproject ‘Zo Fit als je Kunt’. Iedere maand wordt bij onze Beschermd Wonen locaties een thema behandeld met betrekking tot een gezonde leefstijl. Op de leefstijlkalender vind je een overzicht van alle thema's die behandeld worden.

Zelf aan de slag met een bewuste leefstijl?

De thema's die behandeld worden zijn niet alleen voor cliënten van MindUp nuttig. Iedereen doet er goed aan om bewust na te denken over zijn of haar leefstijl. Daarom vind je hier iedere maand een factsheet behorende bij het thema. Voel je vrij om deze factsheets af te drukken of te delen.

Januari - Stoppen met roken

In de maand januari staat het thema 'stoppen met roken' centraal binnen het leefstijl project 'Zo fit als je kunt'. Gezamenlijk onderzoeken we hoe we onze locaties rookvrij kunnen krijgen en starten we met de training 'Voel je vrij, stoppen met roken'. Daarnaast worden de verschillende locaties uitgedaagd voor de leefstijlchallenge 'Hoe maak je jouw locatie rookvrij?'.Bekijk hier de leefstijlproject thema's van 2018!

Bekijk hier de leefstijlproject thema's van 2017!

Bekijk hier de leefstijlproject thema's van 2016!

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina