Opening Woonschool MindUp in voormalige Batavusfabriek Heerenveen

Geplaatst op 2 oktober 2017

Op dinsdag 3 oktober 2017 opent MindUp de Woonschool in de voormalige Batavusfabriek in Heerenveen. In de Woonschool biedt MindUp cliënten begeleid wonen waarbij ze binnen anderhalf tot twee jaar in drie fasen doorstromen naar zelfstandig wonen. Elke fase kenmerkt zich door een toenemende mate van zelfstandigheid en participatie.

De Batavusfabriek was de laatste jaren in gebruik als kantoorruimte. Woningcorporatie Accolade verbouwde de fietsenfabriek tot vijftien volwaardige appartementen voor de cliënten van MindUp. Zo gaven ze het karakteristieke gebouw een duurzame bestemming. De woningen zijn zeer energiezuinig. Er liggen 133 zonnepanelen op het dak en er is geen gasaansluiting meer. De woningen worden met infraroodpanelen verwarmd. Met de verbouwing is de karakteristieke uitstraling van het pand behouden zonder in te boeten op het wooncomfort.

We nodigen u van harte uit om deze transformatie met eigen ogen te aanschouwen tijdens de officiële opening op dinsdag 3 oktober a.s. Na een welkomstwoord van Ingemarit van der Wal, directeur van MindUp en Rein Swart, directeur van Accolade, volgt een ludieke openingshandeling door cliënten van MindUp. Vervolgens is er gelegenheid om de appartementen te bekijken.

Programma

Wat: Officiële opening Woonschool Heerenveen
Waar: Parallelweg 5, Heerenveen
Wanneer:Dinsdag 3 oktober 2017

16.00 – 16.30 uur Ontvangst
16.30 – 17.00 uur Opening door Ingemarit van der Wal (MindUp) en Rein Swart (Accolade)
17.00 – 18.00 uur Hapje en drankje

 

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina