Ontmoet Margriet Oosterkamp, dé Woonzorgmakelaar

Geplaatst op 27 september 2018

Sinds 1 september is Margriet Oosterkamp de woonzorgmakelaar van MindUp. Als woonzorgmakelaar kijkt Margriet of de beschermde woonvorm een geschikte omgeving is voor een cliënt. Ook kijkt Margriet mee met verwijzer(s) en cliënten om hen te adviseren in de juiste route vanuit de IRB-methodiek.

De komst van Margriet moet zorgen voor kortere wachtlijsten zodat cliënten sneller op de beschermde woonvorm kunnen gaan wonen en dus sneller aan de slag kunnen met hun doelen.

De woonzorgmakelaar houdt zich ook bezig met de uitstroom van cliënten die zelfstandig of elders gaan wonen. Daarom onderhoudt Margriet niet alleen het contact binnen GZZ Friesland, maar heeft zij ook nauw contact met woningbouwverenigingen, gebiedsteams en andere ketenpartners. Op die manier kan er maximaal gebruik worden gemaakt van de mogelijkheden betreft huisvesting, na het wonen op de beschermde woonvorm.

Margriet was voorheen IRB expert en rehabilitatiecoach en vanuit deze ervaring kent zij MindUp, de beschermde woonvormen en haar medewerkers erg goed.

Margriet is telefonisch te bereiken op 0683526624 en via de mail op margriet.oosterkamp@mind-up.nl  

Goed om te weten! De route van aanmelden is niet aangepast en loopt nog gewoon via www.mind-up.nl.

 

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina