Nieuwsbrief Groot Lankum Franeker

Geplaatst op 31 maart 2015

Er gaat wel wat veranderen in Franeker! Met deze maandelijkse nieuwsbrief informeren we medewerkers en cliënten wat dat precies betekent.

De medewerkers en cliënten van de afdeling MindUp ‘groen’ worden verantwoordelijk voor het onderhoud van de prachtige tuin op ons GGZ Friesland terrein. Tegelijk verlaten zij hun kantine in 'it String' om plaats te maken voor collega’s en cliënten van Talant. Zij waren dringend op zoek naar een nieuwe ruimte voor belevingsgerichte dagbesteding en zijn erg blij met de kans die zij bij ons op het terrein krijgen.

De medewerkers en cliënten van de bedrijfsrestaurants van MindUp gaan het concept (H)eerlijk en Bewust eten, bekend uit de Hege Wier, uitrollen naar De Tille. Om dit te kunnen doen, wordt de keuken van De Tille eerst verbouwd. Dat is ook de reden dat De Tille tijdelijk haar deuren gaat sluiten. Op vrijdag 1 mei gaat De Tille dicht, om in de eerste week van juli weer feestelijk te openen. Hierover meer in een volgende nieuwsbrief!

Tijdens de verbouwing van De Tille, zal een eenvoudige catering door MindUp worden verzorgd vanuit de keuken in De Stipe. Er zullen daar lekkere broodjes worden geserveerd, die passen bij een gezonde leefstijl. Goed voorbeeld doet goed volgen!

Openingstijden tijdens de verbouwing:
- De inloop overdag is van 12.00 tot 16.00 uur, bij de vergaderservice in De Stipe.  
- De catering is van 12.00 - 13.30 uur geopend.
- Op de donderdag en vrijdagavond is de kantine van MindUp open voor inloop, van 19.00 - 21.30 uur. De inloopuren voor cliënten en familie in het weekend zullen tijdelijk op de afdelingen zelf zijn.

De gastvrouwen nemen afscheid van ons met een knallend feest op 30 april a.s. in De Tille. We hopen dat er heel veel mensen komen om afscheid te nemen van onze zeer gewaardeerde collega’s.

GGZ Friesland en MindUp zijn trots op de mogelijkheden van het terrein Groot Lankum. In samenwerking met de cliënten wordt er nagedacht op welke wijze we onze cliënten nog meer kunnen laten participeren in het aanbod op het terrein. Ideeën zijn welkom! Bij de receptie van MindUp staat een ideeënbus. Ook kun je e-mailen naar: info@mind-up.nl

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina