Muzikale opening nieuwe locatie MindUp Franeker

Geplaatst op 24 september 2013

MindUp Franeker heeft een nieuwe locatie betrokken op het terrein van Groot Lankum. Deze past perfect bij haar doelstellingen op het gebied van reactivering en arbeidsrehabilitatie. Het terrein rond de Stipe en het gehele gebouw heeft een metamorfose ondergaan. Dit alles draagt eraan bij dat het een prachtige nieuwe locatie is geworden, waar MindUp trots op is. We willen de opening van de locatie graag samen met u vieren op dinsdagmiddag 1 oktober! Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van MindUp.

Een muzikale middag

Tijdens de opening zijn patiënten van GGZ Friesland de belangrijkste gasten, maar ook medewerkers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. De middag staat in het teken van muziek. De Friese troubadour Jelle B zal deze middag optreden. Ook zal Filter, de huisband van MindUp, de middag van muzikale begeleiding voorzien.

Maak kennis met het nieuwe pand

De opening vindt plaats vanaf 13.00 uur. Naast de muzikale optredens, heeft u ruimschoots de kans om kennis te maken met het nieuwe pand. Om 13.30 uur wordt de nieuwe locatie officieel geopend door Adriaan Jansen, voorzitter Raad van Bestuur. Daarna kunt u vanaf 14.00 rondleidingen volgen over het terrein en in de nieuwe vleugel van MindUp. Vanaf 15.00 uur kunt u aanschuiven bij een enorme barbecue. We bieden eten en drinken aan in het kader van gezonde en lekkere voeding, passend bij de leefstijl waar we samen met cliënten aan werken.

Een opvallend wagenpark

MindUp beschikt provinciaal over een opvallend wagenpark. De naam MindUp wint terrein in het verkeer! Roelie van Steinvoorn (chauffeuse bij MindUp) en Ingemarit van der Wal (Algemeen Directeur van MindUp) zijn het erover eens, een geweldige rolstoelbus en kleine vrachtwagen, geheel in de stijl van MindUp. Wilt u deze voertuigen bewonderen, dan is 1 oktober de perfecte aangelegenheid hiervoor.

 Meld u aan via de website van MindUp.


« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina