MindUp Reactivering Dokkum opent nieuwe locatie

Geplaatst op 25 januari 2018

Afgelopen dinsdag 23 januari was het zover; MindUp Reactivering Dokkum opende officieel haar deuren. Na ongeveer vijftien jaar in een pand aan de Oostersingel 15 te hebben gezeten werd het tijd voor een nieuwe locatie. In december is er hard gewerkt aan de verhuizing en een maand later is het dan al tijd voor de opening. Iedereen heeft zijn beste beentje voor gezet om alles op tijd af te krijgen!

De nieuwe locatie aan de Hogedijken 18-3 is modern, ruim en licht. Er is een grote kantine/keuken, de productie en werken voor de webshop bekleden samen een ruimte en de hout- en fietsenwerkplaats hebben een aparte plek. Net zoals op de Oostersingel delen Reactivering en Wonen ook hier een kantoor. Het gebouw wordt gedeeld met onder andere Stichting de Noorderbrug en Palestra Welness&Fitness.

De opening vond plaats om 14.00 uur. Directeur Ingemarit van der Wal en Wethouder Esther Hanemaaijer openden het nieuwe gebouw officieel. De opening trok veel bezoekers. Zowel deelnemers met familie & kennissen, maar ook collega’s vanuit Dokkum en andere locaties, nieuwe buren van onder andere de Noorderbrug en samenwerkingspartners van de gemeente.

Er werden vers bereide biologische hapjes en sapjes geserveerd. Ook presenteerde Reactivering samen met Wonen de Leefstijlchallenge 2018. Er werd uitleg gegeven over de aangeboden werkzaamheden, (sport)activiteiten en cursussen en tot slot was er de ruimte om met de trajectbegeleiders in gesprek te gaan onder het genot van een kop soep.

Voor een rondleiding of meer informatie bel dan gerust naar 0519-220394!

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina