MindUp organiseert Doe-Dag voor patiënten en naasten

Geplaatst op 10 oktober 2014

Jubileumactie ‘Dubbel30’ van Ypsilon krijgt in Friesland volop aandacht

Op donderdag 30 oktober 2014 organiseren MindUp en GGZ Friesland een creatieve Doe-Dag ter ere van het 30-jarig bestaan van de patiëntenvereniging Ypsilon. Deze dag wordt in Leeuwarden georganiseerd door deelnemers van MindUp voor patiënten en hun naasten.

Ypsilon viert haar 30-jarig jubileum met de jubileumactie ‘Dubbel30’. De vereniging hoopt hiermee precies dát te bereiken waarvoor ze 30 jaar geleden is opgericht: het verschil maken voor mensen met een verhoogde kwetsbaarheid voor psychose en hun familieleden. In het kader van deze actie wordt er op de 30e van elke maand iets bijzonders gedaan door instellingen en individuele hulpverleners.

Patiënt in het middelpunt
MindUp richt zich op rehabilitatie en reactivering. MindUp zet mensen met psychische problematiek weer in hun eigen kracht en begeleidt deelnemers bij het (her)vinden van eigen mogelijkheden en het benutten van maatschappelijke kansen. Een deel van de cliënten van MindUp heeft in het verleden een psychose gehad. Zij leren bij MindUp vakmanschap op bijvoorbeeld de repro, de houtafdeling of in de fietsenmakerij.

Programma
Er staan leuke workshops, spellen en andere activiteiten op het programma. Daarnaast krijgen bezoekers de mogelijkheid om een persoonlijke wens in te dienen. Alle wensen worden verzameld en op 30 november wordt er één wens uitgekozen die in vervulling zal gaan.

Datum: donderdag 30 oktober 2014
Tijd: van 11:00 uur tot 16:00 uur
Locatie: MindUp, Marshallweg 9 in Leeuwarden

Opgeven en meer informatie op: www.ggzfriesland.nl/doedag

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina