MindUp maakt de dag bijzonder met maaltijden voor thuis!

Geplaatst op 11 februari 2016

MindUp kookt heerlijk en bewust, nu ook voor thuis. Sinds kort kun je op de Hege Wier namelijk lekker eten meenemen voor thuis. Deze bijzondere maaltijden worden bereid met lokale, seizoensgebonden en vaak biologische producten.

Wanneer?                                                                                                                            
Iedere dinsdag en donderdag bereiden de cliënten en de koks van MindUp de lastige en tijdrovende onderdelen van een gezonde warme maaltijd. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: suddervlees en pruttelpot, goulash of hachee, lastige sauzen voor over de pasta, overheerlijke curry’s en stamppotten die bij het weer passen.

Waarom?                                                                                                                               
Hoe heerlijk kan het zijn om na een lange werkdag  alleen nog even de spaghetti, piepers of rijst te koken, en de smakelijke aanvullingen kant-en-klaar op te warmen en een ware feestmaaltijd op tafel te zetten, die (h)eerlijk én gezond is?

Hoe werkt het?
In de kantine op de Hege Wier kun je maaltijd componenten ophalen, die geseald verpakt zijn per 300 gram. Hiermee zet je in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel. De kosten van zo’n product variëren afhankelijk van de producten van drie tot vijf euro. Naast de smakelijke gerechten, verkoopt MindUp ook de basisproducten zoals rijst, bonen en couscous, zodat je maaltijd helemaal compleet is.

Alleen in Leeuwarden?
Ook in Heerenveen en Franeker gaat MindUp over een tijdje maaltijden aanbieden die je mee kunt nemen. Geef in de keuken aan of je daar belangstelling voor hebt en kom het eens proberen. Onze koks Hans, Edwin, Sjoukje en Marc staan met hun cliënten met passie voor eten in de keukens van MindUp voor je klaar!

 

 

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina