MindUp krijgt cursusmateriaal internetbankieren

Geplaatst op 7 maart 2014

MindUp heeft kosteloos het exclusieve recht gekregen om cursusmateriaal met betrekking tot Rabo Internetbankieren te gebruiken voor haar doelgroep.

Vandaag de dag kun je eigenlijk niet meer zonder: internetbankieren. De digitale wereld neemt een grote stap en daarin speelt het betalen via internet, ook wel telebankieren, een belangrijke rol. De cursus ‘Digitale Samenleving’ is hiervoor dé oplossing.

Voor de doelgroep van MindUp en het Seniorenweb worden verschillende cursussen opgezet op computer gebied, waarvan de cursus over telebankieren er één van is.
De doelgroep van zowel MindUp als het Seniorenweb krijgt zodoende de mogelijkheid om te leren hoe ze op een goede en veilige manier gebruik kunnen maken van telebankieren.

MindUp heeft contact gehad met Rabobank en gevraagd of zij over cursusmateriaal mochten beschikken, zodat ze hun doelgroep bekend kunnen maken met telebankieren. Rabobank was enthousiast en had zeer positief nieuws: MindUp krijgt het exclusieve recht om met behulp van cursusboeken en oefen CD-roms hun doelgroep te introduceren in de wereld van telebankieren!

Momenteel worden de boeken herzien en zijn ze in herdruk. Eind maart beschikt MindUp over de allernieuwste boeken en kunnen ze aan de slag met het cursusmateriaal.
 

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina