MIndUp: Gezamenlijk uitje naar Omrop Fryslan

Geplaatst op 23 april 2018

Vanuit het leefstijl project “zo-fit-als-je-kunt” organiseren we regelmatig gezamenlijke activiteiten.  Op vrijdag 13 april hebben we een bezoek gebracht aan Omrop Fryslân. We werden daar hartelijk ontvangen door Ans, een vrijwilliger van de omroep. Zij gaf een presentatie over Omrop Fryslân waarbij een bedrijfsfilm werd getoond.

Het werd ons duidelijk hoe de omroep is ontstaan en zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Bovendien leerden we wat er allemaal bij komt kijken om tv en radio te maken.

Na de presentatie kregen we een rondleiding langs de redactie en de studio’s. Op de redactie zagen we veel bekende Friese presentatoren zoals Timo Jepkema. Uiteraard vond hij het een eer om met ons op de foto te gaan. In de studio vertelde Arjen de Boer over zijn werkzaamheden als verslaggever / presentator binnen Omrop Fryslân. 

Het was uiteindelijk een hele ervaring om in de studio te staan van Omrop Fryslân. Erg leuk om eens achter de schermen te kijken.

Tot slot hebben we het laatste uur van het live-programma Noorderwyn bijgewoond. Dit is een muziekprogramma dat ook live werd uitgezonden op radio en tv. Via onderstaande link kun je zien welk enthousiast publiek hierbij aanwezig was.

(Vanaf 32:38 starten)

https://www.youtube.com/watch?v=EiF1OLkyoG8

 

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina