MindUp Franeker wordt groener en groener!

Geplaatst op 21 mei 2015

De lente is volop actief, ook al voelt het af en toe nog koud. Het wordt overal groen en ineens staan de bomen in bloei. MindUp heeft in de winter hard gewerkt om het nieuwe seizoen volop te gebruiken. Het zaaiwerk in de kas is ontkiemd, waardoor de kas volstaat met lekkere kruiden en groenten. Deze worden goed benut in de keukens van MindUp en voldoen aan de eis van gezond en eerlijke voeding. Het assortiment groeit en de koks plaatsen dagelijks verse bestellingen. Deze gaan op transport naar Leeuwarden, Sneek en Heerenveen in de MindUp busjes, die gechauffeerd worden door cliënten van MindUp.

Naast kruiden en groente kweekt MindUp ook perkplanten. Deze laatste worden uitgeplant in de bloembakken in het park van Groot Lankum in Franeker. Zo draagt MindUp zorg voor het groenonderhoud van ons GGZ terrein in de breedste zin van het woord. Het team van MindUp in Franeker mag hier terecht trots op zijn. Samen met de cliënten werken zij dagelijks aan de tuinen en bepalen zij de sfeer van een prettige, vertrouwde omgeving, waar het goed toeven is.

In augustus opent MindUp ook in Franeker een nieuw restaurant. Het gezonde, biologische concept zal dan ook in Franeker worden uitgerold. Zowel cliënten als medewerkers kunnen in de tuinen zien hoe de groente groeit, om hier in de kantine vervolgens van te genieten.

MindUp gaat voor gezond, MindUp zorgt voor groen! MindUp werkt!

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina