MindUp Dagbesteding Franeker presenteerde zich tijdens de Agrarische Dagen

Geplaatst op 2 oktober 2012

Afgelopen zaterdag 22 september was de afsluiting van de Agrarische Dagen 2012 te Franeker. Dagen die in het teken stonden van een kleurrijk Franeker.

Daarbij mogen de cliënten van GGZ Friesland niet ontbreken als (tijdelijke) inwoners van Franeker. Namens MindUp Dagbesteding presenteerde de band Filter zich in het centrum van Franeker met een muzikale kleurrijke bijdrage. Een groep cliënten die vanuit de module Activering muziekbegeleiding ontvangen in de vorm van bandworkshops. Het leren samenwerken, spelen en luisteren in een band als groep staan daarbij als doel gesteld. Leden van Filter komen eens per week bij elkaar om hun repertoire en stijl van spelen af te stemmen onder begeleiding van activiteitenbegeleider Bob Schaafsma. Met de bijbehorende prettige spanning richtte de band zich al geruime tijd op dit openbare optreden voor een kritisch publiek.

De muziekstijl kan omschreven worden als psychorock. Het publiek reageerde enthousiast met een daverend applaus en na afloop namen de bandleden trots de complimenten in ontvangst.

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina