MindUp bezoekt voetbalwedstrijden van SC - Heerenveen

Sc-Heerenveen wedstrijd

Geplaatst op 7 februari 2018

MindUp heeft sinds 2016 een samenwerkingsovereenkomst met SC Heerenveen. Sinds dit voetbalseizoen hebben we in deze overeenkomst ook een deel met betrekking van onze cliënten opgenomen. Voor drie wedstrijden in de eredivisie krijgen we 50 kaarten voor onze cliënten om aanwezig te zijn bij een wedstrijd. Op 25 november gingen we met elkaar naar SC – Heerenveen – PEC Zwolle en afgelopen zaterdag gingen we met elkaar naar SC – Heerenveen – FC Twente. Op 17 april is er nog de wedstrijd tegen ADO Den Haag.

Vanuit vele Beschermde Woonvormen en dagbestedingslocaties van MindUp kwamen er cliënten en medewerkers naar Heerenveen om daar in het Abe Lenstra Stadion een voetbalwedstrijd bij te wonen. Een aantal locaties binnen MindUp hadden een busje geregeld waardoor zij met een groot aantal naar Heerenveen kwamen. Ook de afdelingen uit Leeuwarden waren sterk vertegenwoordigd. 20 van de 50 aanwezigen kwamen afgelopen zaterdag vanuit de hoofdstad. Sommige cliënten kwamen samen met hun kind of één van de ouders.

Naast het met elkaar genieten van de wedstrijd werd er ook veel met elkaar gesproken en contact gelegd. Sommige cliënten kenden elkaar nog vanuit het verleden of waren belangstellend naar de ander en waar zij vandaan kwamen. Het was dan ook een mooi sociaal gebeuren in het MindUp vak.

SC – Heerenveen won afgelopen zaterdag  met 1-0 van FC Twente. Op dinsdag 17 april speelt Heerenveen tegen ADO Den Haag. Wederom mogen 50 MindUp’ers deze wedstrijd bezoeken. We kijken er met elkaar erg naar uit. 

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina