MindUp begint camping

Geplaatst op 12 mei 2016

In het kader van ondernemerschap, bewondering en collegialiteit, is MindUp een camping gestart op Wilhelminaoord voor één nacht.

Twaalf leden van De Slappe Band uit Eindhoven zijn op de fiets gestapt om via Amsterdam, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik in het kader van een rondje IJsselmeer, ook Sint Nicolaasga aan te doen. Na 100 kilometer achtereen gefietst te hebben, lachte het gras van Wilhelminaoord hen toe.

De Slappe Band is een fietsenwerkplaats, en onderdeel van De Boei van GGz Eindhoven. Er wordt gewerkt aan fietsen door mensen met een psychiatrische beperking in het kader van dagbesteding, net zoals bij MindUp. De leden van de werkplaats hadden de stoute schoenen aangetrokken en wilden wel eens meer van Nederland zien.

Met de fietsen zwaar bepakt kwamen ze gisteravond rond zessen aan. Bezweet, moe, met zere billen, maar voldaan! Wilhelminaoord was verreweg de mooiste camping die ze tot nog toe hadden gehad. Het was moeilijk kiezen waar een ieder zijn tentje het liefste wilde hebben.

Na het opzetten van de tenten was er tijd voor eten, gezellig ouwehoeren en het oppompen van de banden. Vanochtend is het gezelschap vol goede moed weer op de tweewielers geklommen en richting het zuiden vertrokken. Wij zijn trots op ze!

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina