MindUp aan de Kastanjelaan

Geplaatst op 20 juli 2015

Al jaren heeft MindUp aan de Kastanjelaan in Heerenveen een winkeltje. Met de inspanningen van cliënten, Gerda Woudstra (activiteitenbegeleider) en Janneke de Jong (accountmanager MindUp), is er een geheel nieuwe look and feel ontwikkeld en start de winkel geheel verfrist weer op. MindUp zou MindUp niet zijn wanneer er niet meteen gezorgd is voor een volledig nieuw assortiment.

De Winkel
De Winkel van MindUp aan de Kastanjelaan, is nu voor iedereen een winkeltje waar je bijvoorbeeld nog even snel een cadeautje haalt voor de verjaardag waar je die avond heen moet. Of waar bezoekers voor familie even een lekker stuk zeep halen of wat lekkers. De producten worden voor het grootste gedeelte gemaakt door de deelnemers van MindUp die werkzaam zijn bij de diverse werkprojecten door de hele provincie. Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan kunnen wij ook zorgen dat het artikel besteld wordt. Daarnaast zijn er ook toiletartikelen te koop, zoals men gewend was.

Artikelen van MindUp zijn bijvoorbeeld: houten krukjes, dienbladen, broodplanken, tapasplanken, sleutelborden, windlichten, zelfgemaakte kaarten en op sommige dagen worden er zelfgebakken koekjes of cake verkocht. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen! En uiteraard iets te kopen. De deelnemers van MindUp helpen u graag!

BakeUp
Ondernemen zit MindUp in het bloed. We zijn op veler verzoek gestart met het bakken van lekkere taarten en cake door de deelnemers van MindUp volgens ons concept Bewust (H)eerlijk! Vanaf vandaag maken wij het u gemakkelijk. Verjaardag thuis? Iets te vieren met het team? Zomaar eens een succesje delen? MindUp helpt met BakeUp, onze bakservice op bestelling. Wilt u een lekkere cake, appeltaart of kwarttaart bestellen? Dan kan dit in het restaurant of via telefoonnummer 0513-619083.

We bieden keuze uit:

  • Appeltaart (biologisch) voor € 10,00.
  • Kwarktaart (biologisch) voor € 9,00.
  • Cake (biologisch) voor € 4,50.

Bestelling graag drie dagen van te voren doorgeven. Persoonlijke wensen kunnen uiteraard altijd worden besproken. Probeer het eens! Taarten worden geleverd in een taartdoos, zodat het makkelijk is om mee te nemen. Binnenkort ook verkrijgbaar op de andere locaties!

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina