Meubelstoffeerderij MindUp Sneek krijgt tweede grote opdracht

Geplaatst op 23 juli 2013

De professionalisering van MindUp gaat steeds meer vruchten afwerpen. Steeds meer mooie opdrachten worden aan de patiënten gegund en door hen tot een goed einde gebracht.  Het is de stoffeerderij van Mindup Sneek binnen een half jaar weer gelukt een tweede grote stoffeerorder binnen te halen. Ditmaal 200 stoelen voor HZPC in Joure.

Opdracht
Eerder dit jaar heeft de meubelstoffeerderij van MindUp voor Theater de Koornbeurs in Franeker 315 stoelen bekleed. Sinds begin juli zijn deelnemers van MindUp gestart met de nieuwe grote order: 200 stoelen bekleden voor het bedrijfsrestaurant van HZPC in Joure. HZPC is wereldwijd leverancier van pootgoed in verschillende sectoren. Gezien de grootte van de order werkt de stoffeerderij ook bij deze order in etappes. Na de zomervakantie levert MindUp de eerste serie van 100 stoelen aan, de tweede serie volgt in de herfst.

Veel deelnemers van MindUp zijn met deze klus bezig. Er komen verschillende dingen kijken bij het bekleden van de stoelen, zoals het ontwikkelen van een mal en deze uitknippen, het naaien van de stoelhoezen en het monteren van de hoezen op de zittingen bij de opdrachtgever.  

Meubelstoffeerderij MindUp
De meubelstoffeerderij van MindUp krijgt opdrachten binnen van particulieren en externe bedrijven. Ook worden op de verschillende afdelingen werkzaamheden uitgevoerd voor GGZ Friesland zelf. De meeste opdrachten omvatten het bekleden van meubels, maar er komen ook orders binnen voor het bekleden van bootkussens en het maken van gordijnen voor boten. Durk Boersma is activiteitenbegeleider bij MindUp in Sneek en werkt met de cliënten in de meubelstoffeerderij. ‘Naast het werk voor particulieren is het leuk als bepaalde bedrijven met een stoffeerklus kiezen voor onze stoffeerderij’, vertelt hij.

Andere afdelingen
Naast de meubelstoffeerderij, kent MindUp vele andere werkprojecten die voor particulieren en bedrijven diensten en producten leveren. Op www.mind-up.nlis onder ‘Opdracht uitbesteden’ te vinden op welke wijze een opdracht bij MindUp is neer te leggen.

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina