Maatschappelijk verantwoord een opdracht uitbesteden? MindUp werkt, ook voor u!

Geplaatst op 9 februari 2017

MindUp begeleidt mensen met een psychiatrische stoornis of psychosociale problematiek, die hen beperkt bij het wonen, werken en meedoen in de samenleving. MindUp zet deze mensen weer in hun eigen kracht. Onze cliënten volgen bijvoorbeeld trainingen waar ze vaardigheden leren die nodig zijn bij het wonen en werken. Of ze doen onder begeleiding werkervaring op bij een extern bedrijf of binnen een werkplek van MindUp.

De locatie van MindUp aan de Marshallweg in Leeuwarden huisvest o.a. een ruime Repro afdeling. Op deze afdeling wordt in kleine en grote oplages digitaal drukwerk geleverd voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn wij sterk in productiewerkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken welke werkzaamheden wij u uit handen kunnen nemen.

Wat kunnen wij u bieden aan drukwerk:

Visitekaartjes, folders, posters, flyers, readers, en mappen. U levert het drukwerk drukklaar aan. U kunt kosteloos kiezen voor een kleine oplage en terugkomen voor een herdruk. Mocht er iets gewijzigd moeten worden, dan hebt u geen grote oplage liggen en bespaart u zich onnodige kosten.

Wat kunnen wij u bieden aan tafelwerkzaamheden:

In de afgelopen jaren heeft onze afdeling repro veel verschillende handwerkzaamheden uitgevoerd. Meestal zijn dit standaard dingen zoals het plakken van een stickertje, het vergaren van een bepaald aantal vellen (eventueel op naam), het vouwen en plakken van documentatiemappen, plakken van dubbelzijdig tape en het behandelen van mailingen die niet machinaal verwerkt kunnen worden.

Wij besteden aan elke opdracht de grootst mogelijke aandacht en zorg. Kwaliteit is voor ons belangrijk en afspraak is afspraak.

Wilt u meer weten, kunt u contact opnemen met Sandra Pietersma Marshallweg 9 8912 A.C Leeuwarden 058 845 22 00. U bent van harte welkom om eens bij ons te komen kijken. Wij leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over wat we wellicht in de toekomst voor u kunnen betekenen.

Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen, kom dan naar MindUp.

Download de folder over Maatschappelijk verantwoord een opdracht uitbesteden hier.

Downloads

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina