Lente bij MindUp

Geplaatst op 9 maart 2015

De lente staat voor de deur en daar zijn ze bij MindUp in Franeker heel blij mee. Nadat er in de winter hard gewerkt is om het concept ‘Eco Farm’ uit te werken, kun je steeds beter zien en proeven wat dit betekent voor MindUp Franeker.

Afgelopen donderdag was het dan ook echt een feestje om de allereerste producten aan te bieden aan het bedrijfsrestaurant de Tille op locatie Franeker.

De in de kas gekweekte radijsjes en Rucola  werden met open armen ontvangen en meteen verwerkt in de broodjes voor de lunch.  Dit voorproefje kondigt het begin van de lente aan. Nu het steeds langer licht gaat wordt gaan de groenten en kruiden echt groeien.

Het is dan ook de bedoeling om deze biologisch geproduceerde producten beschikbaar te stellen aan alle andere bedrijfsrestaurants van MindUp. Zo kan iedereen proeven hoe de lente smaakt. MindUp werkt!

Lente bij MindUp

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina