Krystkuier in Franeker groot succes

Geplaatst op 24 december 2018

De jaarlijkse krystkuier op ons terrein in Franeker was gisteravond een groot succes. Hoewel het waterkoud was, kwamen vele mensen naar het kerstspel kijken en luisteren.
Verspreid over het terrein en deze keer ook door de wijk, waarmee wij verbonden zijn, liepen de bezoekers langs kleine stukjes uit het kerstspel.

Vele medewerkers van Talant en MindUp trotseerden de kou en brachten hun stukje met verve over de bühne. Douwe Weening en wethouder Caroline de Pee deden de inschrijving van alle deelnemers. Kees del Grosso was een trotse keizer Augustus, Ton Dhondt had dit jaar de eer de rol van Herodes te vervullen en Ingemarit van der Wal was gepromoveerd tot de engel die het goede nieuws kwam brengen. Verder waren er natuurlijk de herders, de wijzen en Jozef en Maria met het kindje in de stal.

Er werd gezongen en muziek gemaakt en het hele terrein stond in een gloed van kaarsjes en vuurkorven. Onze patiënten, familie en medewerkers genoten van het spektakel op hun terrein. Aan het eind van de wandeling werd iedereen getrakteerd op een warme kop goed gevulde soep, bereid door het team van de Tille.

GGZ Friesland heeft er een traditie bij, die alleen maar mogelijk is dankzij de inzet van alle medewerkers in Franeker, die maanden werkten aan de voorbereiding en tot laat in de avond aan het opruimen waren. Speciale dank gaat uit naar Tineke Jongstra, die met het team van MindUp Franeker weer een puike prestatie heeft neergezet.

Directeur MindUp
Ingemarit van der Wal

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina