Ongenoegens en klachten

Geef uw mening!

MindUp vindt het belangrijk goede zorg te verlenen en te luisteren naar uw wensen. Daarom nodigen wij u uit om uw mening te geven en te klagen als u ontevreden over ons bent. U kunt iets wat u vervelend vindt natuurlijk bespreken met een naaste of familielid, maar MindUp staat open voor uw mening. Die kunt u met ons delen door een mail te sturen naar info@mind-up.nl of neem contact met ons op

Onvrede start vaak klein, maar kan steeds groter worden als u niet de mogelijkheid krijgt uw ongenoegen te uiten. Daarom horen wij het graag snel als u met iets rondloopt. Door u serieus te nemen kunnen we de zorg voor u en voor andere patiënten verder verbeteren.

Niet alleen patiënten kunnen ons verbeteringen aanreiken. Wij nodigen ook uw familie en andere naastbetrokkenen uit ons te informeren als de behandeling niet naar wens verloopt.

U heeft een klacht?

Het kan zo zijn dat u niet alleen een mening wilt geven, maar juist een persoonlijke reactie wilt op een klacht. Er zijn verschillende wegen die u daarvoor kunt bewandelen. Welke weg voor u de beste is, bepaalt u zelf. De verschillende opties volgen hierna:

  1. Klagen bij MindUp en GGZ Friesland
  2. Klachtencommissie
  3. Externe klachtmogelijkheden

Bovenstaande links verwijzen door naar de pagina's op de website van GGZ Friesland. De informatie op deze pagina's is ook van toepassing op klagen bij MindUp.

U staat er niet alleen voor 

Als u wilt klagen, op welke manier dan ook, kunt u ondersteuning krijgen van:

Bovenstaande links verwijzen door naar de pagina's op de website van GGZ Friesland. De informatie op deze pagina's is ook van toepassing op klagen bij MindUp.

Folder "Ontevreden? Laat het ons weten!"

Wilt u meer informatie? Download de klachtenfolder "Ontevreden? Laat het ons weten!". Dit is een routekaart die u de wegen wijst die u kunt volgen om uw mening te laten horen of uw klacht in te dienen.

Downloads

Quote

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina