In actie voor Serious Request

Geplaatst op 27 december 2013

Op zaterdag 21 december hebben twee teams bestaande uit patiënten en medewerkers van GGZ Friesland de 183 treden van de Oldehove tienmaal beklommen voor het goede doel Serious Request. Dit was niet de enige actie die door GGZ Friesland werd georganiseerd: MindUp heeft elf dagen lang een kerstmarkt georganiseerd met het thema Afrika en de bedrijfsrestaurants van MindUp hebben flesjes water verkocht voor het goede doel. Kinnik heeft lege flessen ingezameld voor Serious Request.

GGZ Friesland organiseerde in samenwerking met het Historisch Centrum Leeuwarden en de Gemeente Leeuwarden een actie om geld op te halen voor Serious Request. Tienmaal de Oldehove beklimmen met twee teams bestaande uit patiënten en medewerkers. Voor deze actie kan (nog steeds) gedoneerd worden via www.kominactie.nl/oldehove. Daarnaast konden medewerkers vouchers van hun kerstpakket inleveren. Op 21 december startte om 09.00 uur het eerste team met het beklimmen van de Oldehove. Rond 11.30 uur liep het tweede team de laatste treden naar beneden. De uitdaging om de scheve kerktoren tienmaal te beklimmen was pittig maar voor een goed doel! Bijzonder aan deze actie was het gevarieerde team van medewerkers en patiënten van GGZ Friesland. De actie heeft al meer dan 3.835,75 euro opgebracht! Zaterdagmiddag is het geld naar het glazen huis gebracht. Bekijk hier de video die in de chequebox is gemaakt: video GGZ Friesland

Deze actie was niet de enige die onze organisatie voor het goede doel heeft georganiseerd. Ook MindUp en Kinnik hebben geld ingezameld voor Serious Request. De MindUp bedrijfsrestaurants hebben door middel van de verkoop van flesjes water €800,- ingezameld. MindUp heeft daarnaast een kerstmarkt georganiseerd waarmee ze maar liefst €3.613,20 hebben opgehaald! Van 9 tot en met 20 december was er een markt op het terrein van Groot Lankum. Het thema was Afrika. De Afrikaanse hutten en ook een deel van de producten zijn door de patiënten als onderdeel van hun reactivering vervaardigd. Vanochtend is het geld door middel van een cheque naar het glazen huis gebracht, bekijk hier de video van MindUp. Kinnik heeft lege flessen verzameld en ingeleverd. Ze hebben daarmee bijna €100,- opgehaald! Afgelopen vrijdag hebben zij het geld naar het glazen huis gebracht.

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina