Huisartsen / Specialisten

Sommige cliënten met psychosociale problematiek of een psychiatrische stoornis hebben moeite om hun leven weer op de rit te krijgen. Eenzaamheid ligt bij deze doelgroep op de loer. We halen immers veel eigenwaarde uit contacten met andere mensen, werken en andere dagactiviteiten.

Maar voor mensen met bovenstaande problematiek is het lastig om deze activiteiten weer goed op te pakken. Ze vinden het moeilijk om hun sociale contacten te onderhouden, hun huishouding op orde te houden of op zoek te gaan naar een goede daginvulling zoals werken of hobby's.

Deskundige begeleiding

MindUp is er voor mensen die deskundige begeleiding nodig hebben bij zelfstandig wonen en werk- en dagbesteding. Wij leren onze cliënten vaardigheden die ze nodig hebben om zo volwaardig mogelijk deel te kunnen nemen aan de samenleving. Daarnaast bieden wij begeleiding op die gebieden waar dat nodig is. Onze insteek is dat we mensen leren met hun beperking om te gaan en gebruik te maken van hun eigen talenten. Door daarop in te zetten, kunnen we snel goede resultaten boeken.

Door ons brede aanbod binnen de organisatie én onze contacten met reguliere bedrijven/instellingen, kunnen we voor iedereen een geschikte dagbesteding of leer-  en werkplek vinden.

Daarnaast bieden we workshops en cursussen ter ondersteuning bij het zelfstandig wonen. Dankzij deze ondersteuning kunnen we opnames voorkomen en leren mensen vaardigheden die ze helpen bij het wonen.

Voor aanmelding of overleg over één van uw patiënten, kunt u altijd contact opnemen.

Quote

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina