Het dak gaat eraf: Willeke Alberti geeft optreden bij MindUp Franeker!

Geplaatst op 2 april 2012

Op vrijdagmiddag 13 april zal Willeke Alberti vanaf 13.30 uur voor de doelgroep van GGZ Friesland op de locatie De Tille in Franeker een spetterend gratis optreden verzorgen.

Het gaat om een vervolgoptreden, speciaal voor GGZ Friesland. Haar eerdere optreden in de Lawei was gesponsord door onder andere zorgverzekeraar De Friesland en al snel waren de 1500 kaarten uitgegeven. Om de doelgroep van GGZ Friesland niet teleur te stellen, komt ze speciaal een gratis optreden verzorgen in Franeker.

Ze zal vanaf 14.00 tot 15.00 uur optreden en aansluitend is er een uur een Meet & Greet, de gelegenheid om met haar op de foto te gaan, een handtekening te vragen en om haar nieuwste CD te kopen. Om 16.00 uur zal dit feestje ten einde zijn en kan de rust weer terug keren in Franeker.

Medewerkers van Facilitaire Zaken en MindUp Dagbesteding zullen aanwezig zijn voor de catering en om de gasten te verwelkomen. De zaal biedt ruimte voor maximaal 200 gasten.
De gratis toegangskaarten zijn vanaf maandag 2 april af te halen bij De Tille. Vanaf nu zijn ze ook telefonisch op naam te bestellen via De Tille. Telefoonnummer 0517-398732.

Adres: Burg. J. Dijkstraweg 6, 8801 PG  Franeker

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina