Geslaagde familiebijeenkomst op de Woldenhof in Sneek

Geplaatst op 22 juli 2013

Op zaterdag 29 juni 2013 werd een grote familiebijeenkomst op de Woldenhof in Sneek georganiseerd. De Woldenhof is een afdeling voor klinische vervolgbehandelingen van MindUp. Op deze locatie kunnen 45 patiënten kort- of langdurig verblijven. Tijdens de bijeenkomst waren er 60 familieleden aanwezig.

Onderwerpen van de bijeenkomst
Stipt om 11.00 uur begon het zorgvuldig samengestelde programma waarin diverse presentaties zijn gegeven. Sietske van der Weg vertelde onder andere over de rol en betekenis van de Familieraad. Daarop volgde Anna Jongstra, teammanager van de Woldenhof, met een presentatie over de invoering van het zorgprogramma Rehabilitatie. Loes van der Ploeg vertelde over reactivering, een onderdeel tijdens het verblijf in de Woldenhof. Tot slot vertelde Hans Bruining over hoe de Individuele Rehabilitatie Methodiek gebruikt zal gaan worden. 

Geslaagde dag
Het doel van de bijeenkomst was als eerste een algemene kennismaking met de familieleden en andere naastbetrokkenen. Daarnaast diende de dag als informatiebijeenkomst over de werkwijze en doelstellingen van de Woldenhof en de toekomst van GGZ Friesland.  De bezoekers waren zeer tevreden over de bijeenkomst. Daarom zal er volgend jaar weer een familiebijeenkomst georganiseerd worden.  

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina