Dit beloven wij

MindUp werkt samen met de cliënt naar herstel

Ons uiteindelijke doel is om samen met cliënten toe te werken herstel. Door het combineren van dagbesteding en individuele begeleiding met beschermd wonen, zet MindUp haar medewerkers flexibel en gericht in waar zij nodig zijn.

MindUp volgt de nieuwe ontwikkelingen en onderzoek

Wij werken samen met onze cliënten, gemeentes en samenwerkingspartners aan vernieuwing in de ondersteuning die leidt tot het meer (zelfstandig) mee kunnen doen in de samenleving. We worden continu gevoed met nieuwe ontwikkelingen en uitkomsten uit onderzoek.

MindUp gaat een stapje verder

Onze medewerkers gaan altijd een stapje verder om het verschil te kunnen maken. Dit is terug te zien in de details. Zo zet MindUp zich in voor de patiënten van GGZ Friesland door biologisch, (h)eerlijk eten te produceren in de tuinen en keukens van de instelling.

MindUp is een betrouwbare en innovatieve partner voor gemeentes

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Met een duidelijke visie op rehabilitatie en herstel zijn wij een aantrekkelijke gesprekspartner voor de gemeentes die willen innoveren.

MindUp is dé organisatie voor (woon-)begeleiding en dagbesteding in Friesland

Met onze specialistische aanpak, gedreven medewerkers en samenwerking met cliënten zijn we de organisatie voor (woon-)begeleiding en dagbesteding in Friesland. MindUp werkt!

Quote

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina