Directiesecretaresse

MindUp is een energiek en dynamisch bedrijf wat mensen begeleidt met een psychiatrische stoornis of psychosociale problematiek, die hen beperkt bij het wonen, werken en meedoen in de samenleving. MindUp ondersteunt mensen met deze problematiek zodat mensen hun eigen kracht (her)vinden. Onze agogisch geschoolde medewerkers begeleiden jaarlijks ruim 2.000 cliënten bij het (her)vinden van eigen mogelijkheden en het benutten van maatschappelijke kansen. Door het combineren van dagbesteding en individuele begeleiding met beschermd of begeleid wonen, zet MindUp haar medewerkers flexibel en gericht in waar zij nodig zijn. MindUp heeft verschillende vestigingen in de provincie Friesland. Onze medewerkers bieden begeleiding op het gebied van wonen, werken en meedoen.

 

MindUp is per direct op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste:

 

Directiesecretaresse
24 – 28 uur per week
Locatie Leeuwarden

 

Functie-informatie:

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in de rol van parttime directiesecretaresse. In deze duofunctie verzorg jij samen met jouw collega de algehele ondersteuning van de twee directeuren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een efficiënt verloop van de dagelijkse gang van zaken. Je stelt de juiste prioriteiten en brengt proactief structuur aan in de hectiek van de dag. Je verricht op zelfstandige wijze alle reguliere secretariële werkzaamheden, zoals (complex) agendabeheer, e-mailverkeer, telefoonafhandeling, het uitwerken van stukken en het organiseren van bijeenkomsten. Daarnaast bereid je vergaderingen voor, zorg je voor de verslaglegging en het bewaken van actiepunten.
 

Wij vragen:

  • een afgeronde opleiding tot (directie)secretaresse;

  • een goede beheersing van Word, Excel, Powerpoint, Outlook en Sharepoint;

  • meerdere jaren aantoonbare ervaring als directiesecretaresse of managementassistent;

  • uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

  • een zelfstandige, proactieve en gestructureerde werkhouding;

  • een flexibele en servicegerichte instelling.

 
Wij bieden:

  • arbeidsvoorwaarden conform CAO-GGZ;

  • indeling in functiegroep FWG 45;

  • In eerste instantie dienstverband voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.

 
Informatie en sollicitatie:
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. In principe nemen we alleen contact op met kandidaten die voldoen aan de functie-eisen. GGZ Friesland is een rookvrije instelling. Wij gaan er van uit dat je daar een bijdrage aan levert en op het werk niet rookt. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annetta van der Tuin, directiesecretaresse (annetta.van.der.tuin@mind-up.nl of tel. 06 - 83 09 25 24). Je sollicitatie per e-mail, onder vermelding van vacaturenummer MU20071 en je naam in de onderwerpregel, kun je voor 10 april mailen naar vacatures@ggzfriesland.nl.

De sollicitatiegesprekken zullen gepland worden op 14 april.