Restaurant en catering

MindUp hanteert het 'bewust (h)eerlijk koken concept'; lekker koken met verse en eerlijke producten. In onze verschillende bedrijfsrestaurants maak je gevarieerde en seizoensgebonden gerechten, vaak bereid met producten die door MindUp zelf worden verbouwd.

De werkzaamheden in de restaurants zijn erg divers; je bent hier culinair, sociaal én praktisch bezig. Samen met collega’s zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat de klant tevreden is. Lekker eten serveren en dat in een goede (werk)sfeer; het typeert deze werkplek.

 

Restaurant 

  • Bereiden van de gerechten met verse biologische ingrediënten

  • Nieuwe recepten bedenken en bereiden in teamverband

  • Voorbereidingen treffen voor de keukenwerkzaamheden

  • Bestellingen opnemen

  • Lunch professioneel presenteren

  • Contact met de klanten en bedienen van de kassa

  • Opruimen en afwassen

Catering

  • Contact met klanten en opdrachtgevers

  • Verzorgen van koffie, thee en drankjes

  • Bereiden en presenteren van hapjes

  • Bereiden en presenteren van lunchgerechten

  • Gasten verwelkomen en bedienen

  • Bijhouden voorraad en administratie

Locaties 

  • Leeuwarden

  • Franeker

  • Sneek

  • Heerenveen

  • Drachten