De Paraplu Franeker

Mensen kunnen binnenlopen, geheel vrijblijvend om bijvoorbeeld een kopje koffie/ thee te drinken, krantje te lezen of een praatje te maken. Ze kunnen iedere doordeweekse dag bij ons terecht. Het inloophuis "de Paraplu" is ook geopend op dinsdagavond en één keer in de maand op de eerste zondag middag van de maand. Begeleiding is aanwezig en gezamenlijk zorgen we voor een prettige sfeer, waar ieder zich welkom voelt.

Eetcafé

Iedere dag is er de mogelijkheid om samen met de kok de maaltijd voorbereiden, boodschappen te doen en gezellig samen eten. Voor € 3,- kunnen bezoekers heerlijk eten. Opgave om mee te eten voor 10.00 uur. Voor het avondeten op dinsdag kunnen mensen zich opgeven voor 16.00 uur.

Wat doen we verder?

Wij bieden een gevarieerd aanbod op het gebied van vrijetijdsbesteding. De cursussen en workshops worden op locatie aangeboden maar ook op reguliere plekken zoals sportscholen, wijkcentrum of zwembad. Zo is er bijvoorbeeld een wandel- of naaicursus. Maar ook creatieve cursussen, workshops en schilderen staan op het programma.

Hoe meldt u zich aan

Mensen kunnen zich opgeven via het Trajectbureau of de activiteitenbegeleiders op locatie. Telefoonnummer Trajectbureau:                           (0517 398729)
Telefoonnummer inloophuis "de Paraplu":      (0517 382042)

Openingstijden en contactpersonen

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur - 16.00 uur
Dinsdagavond tot 21:00 uur
De eerste zondag van de maand van 13:00 uur - 17:00 uur

Adres: Schilbanken 19 te Franeker
Telefoonnummer: 0517- 382042
Contactpersonen: Jeanette de Vries, Wendy Postma , Jacqueline Kroese, Maaike Walda

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina