Dagje vol verrassingen voor cliënten en hun familie van de KVB Lankwert ‘de Boerderij’

Geplaatst op 2 augustus 2016

We hebben afgelopen vrijdag 15 juli een leuk uitstapje gemaakt naar de Aqua Zoo, waar als nieuwste attractie twee grote ijsberen zijn ondergebracht. Het uitje begon om kwart over negen. Onderweg kwamen we erachter dat we per ongeluk iemand hadden achter gelaten. Gelukkig waren we nog niet zo ver. Hem opgehaald en zo kon ook hij bij aankomst in de Zoo aanschuiven voor een kop koffie en een heerlijk stuk appelgebak. Daarna het park in om alle dieren te bewonderen. De aapjes, de Maki`s, veel verschillende vogels zoals Lepelaars, Kraanvogels, Flamingo`s, en een Reuzenrat en een Tapir.

Om 13.00 uur was het tijd om wat te eten in het restaurant. Daar is voor ons een heerlijk lopend buffet, met onder andere broodjes, vlees en salade.  Na de lunch gaat er een groepje de andere paadjes langs door het park, naar de Kangoeroes, Wallaby’s en reuzen pinguïns. De rest van de groep bleef lekker achter op het grote terras onder de parasols.

Daarna op naar de Boerderij voor de High Tea met de familie. Omdat we laat terug waren, werd in allerijl alles klaar gezet, opgeleukt en versierd met behulp van de 1e familieleden die inmiddels gearriveerd waren.  De High Tea was perfect bereid door onze kok Sjoukje en cliënten werkzaam bij MindUp.  Koude stukjes zoete taart, olijven, fruit kip(warm) in saus. Het waren heerlijke gerechten. We zaten gezellig in een kring wat te keuvelen. Alle lof voor onze begeleiding, keurig verzorgd ! Een lange, maar geslaagde dag. Geniet maar van de mooie foto`s.

Geschreven door Oeke en Richard

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina