Cliënten en medewerkers lopen mee met de Avondvierdaagse

Geplaatst op 3 juli 2015

Van 15 tot 18 juni 2015 hebben een aantal enthousiaste cliënten en medewerkers van BW de Compagnon meegelopen met de Avondvierdaagse. Zij hebben vier avonden achter elkaar een route van vijf kilometer gelopen door Heerenveen en omstreken. De sfeer zat er tijdens de wandeltochten goed in. De meeste avonden was het prima wandelweer, maar zelfs een drup regen kon de pret niet drukken.

Elke avond werd er gestart vanaf het Abe Lenstra stadion in Heerenveen, waarna er telkens een andere route werd gelopen. De vele schoolkinderen maakten dat het voor enkelen wat te druk was, maar anderen vonden dit wel gezellig. Het werd door de wandelaars ervaren als een leuk en gezellig uitstapje. Na afloop van elke wandeltocht én met de kilometers in de benen, overheerste een voldaan gevoel.

Helemaal trots konden de deelnemers zijn toen zij op de laatste avond feestelijk werden onthaald en met muziek voorop door het centrum van Heerenveen liepen. De mooie bloemen aan de finish maakten de prestatie helemaal compleet.

 

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina