Begeleid Leren

Je kunt met verschillende redenen stoppen met een studie. Wanneer psychische klachten hierbij een rol spelen, kan het moeilijk zijn de draad weer op te pakken. MindUp helpt je om opnieuw aan de slag te gaan met een studie. Daarnaast ondersteunen we je wanneer je weer naar school gaat.

Hieronder vind je een aantal manieren waarop MindUp Begeleid Leren jou kan helpen.

(Opnieuw) contact opnemen met een school

Het contact opnemen met een school is vaak een moeilijke stap. Zeker wanneer je eerder gestopt bent met je opleiding. MindUp helpt je om (weer) contact te leggen met een school en ondersteunt je in het zetten van de stappen om weer met een opleiding te kunnen beginnen.

Leren plannen en overzicht krijgen

Bij een opleiding komt veel kijken. Je volgt lessen, krijgt huiswerk en werkt vaak in projecten. Wanneer je in deze drukte het overzicht kwijtraakt, kan dit een moedeloos gevoel geven. MindUp ondersteunt je daarom bij het leren plannen en overzicht te krijgen over je dagelijkse bezigheden. Dit helpt je niet alleen om je schoolwerk goed te verrichten, maar ook om school goed te combineren met je privéleven.

Coaching wanneer je weer op school zit

Wanneer je een lange tijd niet naar school bent geweest, kan het even wennen zijn om weer aan de slag te gaan. Je kunt tegen van alles aanlopen en het helpt om dit in vertrouwen te kunnen bespreken. Daarom biedt MindUp coaching wanneer je weer naar school gaat. Samen zoeken we uit wat jouw persoonlijke doelen zijn. Vervolgens gaan we aan de slag om deze doelen te behalen.

Wil je je aanmelden voor Begeleid Leren? Neem dan contact op met MindUp via telefoonnummer 088 336 56 66.

 

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina