Bedrijfsrestaurant

Culinair aan de slag

In het restaurant is het elke dag een uitdaging om lekker en gezond eten te bereiden en dit professioneel te presenteren. De werkzaamheden in het restaurant zijn erg variërend; de cliënten die hier werken zijn hier culinair, sociaal en praktisch bezig. Samen met collega's zorgen zij ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat de klant tevreden is. Lekker eten serveren en een goede (werk)sfeer zijn de kernwoorden voor deze werkplek.

Naast werken in het bedrijfsrestaurant kunnen cliënten ook aan de slag in de catering en bij de drankautomaten.

Diverse werkzaamheden

De werkzaamheden in het restaurant bestaan o.a. uit:

  • Bereiden van de lunch
  • Koffie en theepauzes verzorgen
  • Bestellingen opnemen
  • Snacks bereiden
  • Lunch professioneel presenteren
  • Contact met de klanten
  • Bedienen van de kassa
  • Opruimen
  • Afwassen
  • Het verzorgen van borrels

Locaties en tijden

Bovenstaande werkzaamheden kunnen gedaan worden in:

  • Drachten
  • Heerenveen
  • Leeuwarden
  • Sneek

Overzicht adresgegevens

Maandag t/m vrijdag

ochtend: 8.30 - 12.00 uur
middag: 12.30 - 16.00 uur

Quote

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina