A Christmas Carol vanaf 10 december bij MindUp Dagbesteding Franeker

Geplaatst op 28 november 2012

Velen kijken er al naar uit en proberen al geruime tijd te achterhalen vanuit welk thema dit jaar dé kerstmarkt van MindUp dagbesteding te Franeker zal worden gepresenteerd.

De afgelopen maanden zijn cliënten en hun begeleiders weer creatief en fysiek aan de slag gegaan. Het decor van de kerstmarkt in de bloemenkas op het terrein van Groot Lankum laat ons de sfeer proeven uit de tijd van Charles Dickens (1812-1860). Deze periode is ook herkenbaar uit de romantische tekeningen van Anton Pieck. Engelse sferen, kleine ramen waarachter lekkernijen zijn opgesteld, muziek op straat onder gaslantaarns, elite in jacquet en de arbeider herkenbaar aan het dragen van een pet.

U kunt even terug in die tijd en op zoek naar leuke (kerst)accessoires, prachtige betaalbare kerststukken, kerststerren en openhaard hout. Maar er is veel meer! Live muziek op dinsdagavond 18 december en wij nodigen u uit om de poffertjes te proeven in de Dickens bakkerij. In het Dickens atelier wordt in die periode de laatste hand gelegd aan een indrukwekkend schilderij.

U bent van 10 december t/m 21 december welkom. De kerstmarkt is open: Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en vanaf 13.00 tot 16.00 uur
Dinsdag 18 december een extra sfeer avond vanaf 18.30 tot 20.30 uur

Locatie: Groot Lankum te bereiken via de Burgemeester Dijkstraweg 6 of het Filosofenpad (t.o.Karwei) te Franeker.

Tot ziens!
Team MindUp afdeling Groen

« Naar overzicht

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina